24 Eki

TEMİZLİK FAALİYETLERİ

thumbnail_img_7710İlçemizde mevcut olan 5 mahallenin temizliğinde 3 çöp toplama aracı ve 1 yol süpürme aracı ile hizmet etmekteyiz. Temizlik çalışmalarında Zabıta birimimizde çalışan 20 işçi ile tüm ilçede temizlik faaliyetini günlük olarak icra etmekteyiz. Asfaltlanmış cadde ve sokaklar günde iki kez temizlenmekte denetimler sonucu kirli olan çöp noktaları temizlenmektedir. Halkımızın temiz bir ortamda yaşaması için her türlü çaba sarf edilmektedir. İlçemizde en fazla görüntü kirliliğine yol açan jandarma çöp noktası, Toki çöp noktası ve tedaş binası yanında olan çöp noktasının temizlik ve zemin çalışması yapılarak zeminlerine 17 m3 beton dökülerek etrafına beton direkler dikilerek tel örgü örülmüş hayvanların çöp noktasına ulaşmaması için raylı kapılar takılmıştır. Belediyemize gelen her türlü ihbarlar değerlendirilmiş çözümü için müdahale yapılmıştır.