Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Zafer SAĞ'ın talimatları doğrultusunda Turgut Özal Mahallesi Midyat yolu üzerinde bulunan İdil Stadyumunun çevre düzenlemesi yapıldı.

Stadyumun etrafının taşlı ve topraklı olması nedeniyle yağan yağmurdan sonra maçları izlemek isteyen vatandaşlarımızın ve stadyumu kullanan spor kulüplerimizin zorluklar çekmesi nedeniyle gerekli düzenlemelerin yapılması için Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı personelimiz tarafından çalışma başlatıldı. Stadın iki tarafını çevreleyen yaklaşık geniş alan, taşlardan ve birikimli topraktan temizlendi. Temizlenen alana 8 kamyon mucur döküldükten sonra greyder ve silindir yardımıyla stabilize yapılarak kullanılabilir hale getirildi.