25 Nis

Belediyemiz Araç Parkının Güçlendirilmesi »

Devlet Malzeme Ofisi aracılığıyla bedeli Belediyemiz Bütçesinden ödenerek alınan  1 Adet 28 metre Hidrolik Merdivenli İtfaiye Aracı   24.04.

25 Nis

Belediyemiz Araç Parkına Takviye »

Devlet Malzeme Ofisi aracılığıyla bedeli Belediyemiz Bütçesinden ödenerek alınan 1 Adet Hidrolik Sıkıştırmalı Çöp aracı  24.04.

24 Nis

Kutlu Doğum Pilavı İkramı »

Hz. Muhammed (s.a.v.)’in yeryüzüne teşriflerinin 1446.

20 Nis

Kanalizasyon Şebekesi Çalışması »

İlçemize kalıcı hizmetlerin başında gelen ve büyük sorun teşkil eden  kanalizasyon çalışmasına başlanılmıştır.

18 Nis

Sosyal Konutlar Cami »

İlçe merkezimizdeki camilerimizde belediyemizin yapmış olduğu çevre düzenleme çalışmaları çerçevesinde Sosyal Konutlar Cami bahçesinde zemin çalışması yapılm

17 Nis

Şeyh Nurullah Cami »

İlçe merkezimizdeki camilerimizde belediyemizin yapmış olduğu çevre düzenleme çalışmaları çerçevesinde Şeyh Nurullah Caminde eskimiş ve hasar görmüş şadırvanın tadilatı

14 Nis

Kaymakam-Belediye Başkanı Ersin TEPELİ Sırtköy Beldesinde İncelemelerde Bulundu. »

Kaymakam-Belediye Başkanı Ersin TEPELİ belediye çalışanları ve teknik ekip ile birlikte Sırtköy Beldemizde incelemeler de bulunmuştur.

10 Nis

Belediyemizin Şehiriçi Otobüs Hizmeti »

Belediyemiz tarafından şehiriçi otobüs hizmeti başlatılmıştır. 10 Nisan-20 Nisan  tarihleri arasında halkımıza ücretsiz ulaşım hizmeti verilecektir.

10 Nis

Alanya Caddesine Sarmaşık Aydınlatma »

Alanya Caddesine sarmaşık aydınlatması yapılarak caddenin daha güzel görünüme kavuşması sağlanmıştır.

07 Nis

Belediyemize Araç Takviyesi »

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere gönderilen  1 Adet Hidrolik Sıkıştırmalı Çöp aracının Belediyemize takviyesi ile birli