İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Zafer SAĞ, tekstil imalatı yapan ve ilçemize 150 kişilik istihdam yeri açan Asmin Tekstil adlı işyerinin açılışına katıldı. Yukarı Mahalle Midyat yolu üzerinde bulunan işyerinin açılışına Kaymakamımızla beraber Şırnak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Sadık BORA, Ak Parti İl Encümeni Abdurrahim KARATAY, İlçe Emniyet Müdürü İzzet GÜNER ve davetliler katıldı. Kaymakamımız ve beraberindekiler, işyerinin açılışını yaptıktan sonra tekstil atölyesini inceleyerek işyeri hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Açılış programı bitiminden sonra Kaymakamımız ve beraberindekiler, ilçemiz spor kulüplerinden Öz İdilspor'un Uludere Umutışıkları Spor ile oynadığı futbol maçının ilk yarısını izledi.